FacebookПідписатися на RSS

Диплом І ступеня у обласному конкурсі "Безпека в мережі: моя історія"

У сучасному світі інтернет відіграє надзвичайно важливу роль у житті людей. Його використання розповсюджується на всі сфери нашого існування. Для дітей інтернет також став неодмінною частиною їхнього щоденного життя. Однак, разом з безліччю переваг, які він надає, існують і певні ризики та небезпеки. Тому проведення профілактичних бесід на тему кібербезпеки є завжди актуальним та важливим.

Управління патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції спільно з Волинською обласною бібліотекою для юнацтва та благодійним фондом «Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» проводили конкурс коміксів «Безпека в мережі: моя історія» серед учнів закладів загальної середньої освіти та позашкільних закладів Волинської області.
До цієї ініціативи долучилася учениця 8-го класу Рожищенського ліцею №4 Козачук Вікторія і здобула Диплом І-го ступеню, створивши комікс наповнений змістом, що формує правову свідомість, основи медіаграмотності, розвиток соціально значущих цінностей у глобальній мережі та правила поведінки з платіжною системою.
/Files/images/2024/IREX/бібліо2.jpg
Дана робота відрізнялася креативністю та творчим підходом у виконання самого коміксу у програмному засобі StoryBoardThat. Вчитель інформатики Олена Тананайко скерувала ученицю у мистецтві створення коміксів у програмному засобі, допомогла підсумувати ризики, пов’язані з використанням інформаційних технологій, невідомими покликаннями та безпекою у користуванні банківськими картками; подати у зв’язну розповідь.
Тому робота була гідно оцінена за якість виконання, відповідність графічно-оповідному жанру, чіткості сюжетної лінії, креативності та індивідуальному підході.
Радіємо успіхам учениці та вчительки і бажаємо подальших успішних звершень./Files/images/2024/IREX/бібліо.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 47