FacebookПідписатися на RSS

Я ЛЮБЛЮ ОСІНЬ!

"Я люблю ОСІНЬ". Під такою назвою відбувся в нашому ліцеї з 30 жовтня по 3 листопада тиждень початкових класів.

До проведення тижня готувалися всі: учні, батьки, вчителі.
Розпочався тиждень з робочої лінійки, на яку діти підготували та одягнули віночки і корони з осіннього листя, -і ліцей поринув в осінню атмосферу.
Кожен день наповнювався цікавими справами, які мотивують дітей до навчальної діяльності, творчості та пізнання. Першокласники порадували малюнками про осінь.

Учні 1- А класу створили колаж малюнків на тему: " Дякуємо воїнам ЗСУ за мирну осінь за моїм вікном".

Другокласники долучилися до виготовлення виробів з природного матеріалу, учні 2-А класу радували інсценізацією української народної пісні "Ходить Гарбуз по городу...".

Учні 3-Б класу у сонячний осінній день провели екскурсію на шкільному подвір'ї на тему" Чому восени з дерев опадає листя?", зібрали зразки опалих листочків і провели цікаві пізнавальні досліди.

Учні 4-А класу готувались до свята осені ретельно. Заздалегідь підібрали вірші українських поетів про чудову пору року, і провели конкурс серед читців. Кращі з кращих декламували вірші перед учнями інших класів.

,,Творимо словом красу осені". Під таким гаслом учні 4-Б класу взяли участь у тижні початкових класів. Діти показали свій талант та обдарованість у створенні власних загадок, віршів, творів про осінь. В кожній роботі відчувалася любов до цієї пори року та до рідної землі.

А чого тільки варті вироби з природного матеріалу, підготовлені для виставки учнями та їх батьками! Тут можна побачити справжні шедеври; роботи - це прояв творчості та майстерності.
Впродовж тижня школярі поповнили знання, розвивали вміння роботи з природнім матеріалом, а головне- отримали позитивні емоції, які так необхідні дітям в даний час.
На завершення тижня було підведено підсумки та вручено класам дипломи за участь в заходах. Адміністрація ліцею подякувала вчителям, учням та їх батькам за проведену роботу.

Фото тижня осені можна переглянути на сторінці ліцею у фейсбук за покликанням https://www.facebook.com/roglyceum4

Кiлькiсть переглядiв: 65