FacebookПідписатися на RSS

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Зігріємо наших захисників! Віримо в Перемогу!

Учні 11-А та 8-А класів нашого ліцею разом з практичним психологом та соціальним педагогом долучились до благодійної акції з виготовлення окопних свічок під назвою "Тепло віри в Перемогу".
Ніхто не стояв осторонь, кожен намагався хоч чимось допомогти. До ліцею після оголошення акції почали зносити бляшанки, коробки тощо, - і розпочалась клопітка робота! Дякуємо всім учням, їх батькам, які допомагали та підтримували, приносили бляшанки та інші матеріали для виготовлення свічок. Але ця справа була б неможливою без основного компоненту, так необхідного для виготовлення окопних свічок - воску. Безмежна вдячність приватному підприємцю Новосаду Сергію - нашому найбільшому мотиватору, адже саме він забезпечив нас парафіном, основним та найдорожчим матеріалом.
Перша партія свічок вже готові і, завдяки Сергію Новосаду, відправлені на передову. Незабаром вони потраплять до наших захисників. Нехай маленькі вогники з цих свічок зігріють наших хлопців і теплом відгукнуться у їх серцях, теплом нашої безмежної віри у Перемогу!
Робота з виготовлення окопних свічок ще продовжуватиметься. Для цього ще потрібен віск, тож чекаємо допомоги від тих, хто може її надати.
Кiлькiсть переглядiв: 49