Повернутися до звичайного режиму
FacebookПідписатися на RSS

Заняття-тренінг до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

3 грудня для учнів 8-их класів було проведено заняття-тренінг до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом та толерантного поводження з ВІЛ-інфікованими «ВІЛ/СНІД – страшні слова: як передбачити, уникнути, не захворіти, жити поруч з людьми ВІЛ-інфікованими».

Метою заходу було сформувати знання про СНІД; ознайомити із шляхами зараження ВІЛ-інфекцією; забезпечити інформацією, яка допоможе приймати обмірковані рішення щодо самозахисту від СНІДу; сприяти розвитку потреби робити відповідні висновки; розвинути навички, спрямовані на самостійне прийняття рішень; сприяти розповсюдженню інформації про СНІД серед населення; формувати толерантне ставлення до людей, які живуть з ВІЛ; виховувати потяг до здорового способу життя.
Під час тренінгу школярі переглянули презентації та відео, дізналися про шляхи передачі та способи попередження цієї страшної хвороби, про відомих людей, які загинули від СНІДу; виконуючи різні вправи-завдання, формували вміння позитивно ставитися до ВІЛ-інфікованих і ще раз переконалися, що СНІД не передається через дружбу.

Учні зробили висновок, що правильний вибір у житті можуть зробити ті, хто здатний формувати вміння і навички заради власної безпеки та збереження здоров’я.


Педагог-організатор Янчинська Н. В.

Фотозвіт за посиланням тут

Кiлькiсть переглядiв: 550