FacebookПідписатися на RSS

Вибори президента школи

Наш складний час потребує виховання лідерів нової формації – ініціативних, компетентних, здатних мислити неординарно, генерувати нові ідеї та приймати нестандартні рішення. Саме учнівське самоврядування дає можливість учням практикуватися у входженні в соціальне середовище, у світ сучасного суспільства.

9 листопада у Рожищенському НВК №4 були проведені вибори Президента учнівського самоврядування.Девіз виборів – демократичність, рівноправність і справедливість.

У передвиборчій компанії брали участь Баліцька Яна (9-Б клас), Синя Тетяна (9-Б клас), Бенещук Дмитро(10 клас), Грицюк Тетяна (10 клас), Гайда Валерія(10 клас).Під час агітації кандидати у Президенти проводили зустрічі з виборцями, підготували плакати та презентації своєї діяльності, активно пропагували проголосувати саме за них.

У день виборів усі учні середньої та старшої школи прийшли на виборчу дільницю у вестибюль першого поверху НВК. Школярі проголосували за свого кандидата в Президенти отриманими бюлетенями, вкинувши його у справжню урну.

Лічильна комісія підрахувала голоси…Президентом учнівського самоврядування НВК №4 була обрана Тетяна Синя.Побажаємо успіхів обраному Президенту та шкільному парламенту у роботі учнівського самоврядування.

/Files/images/vibori_2017/DSCN6477.JPG

/Files/images/vibori_2017/DSCN6479.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 546