FacebookПідписатися на RSS

МЕТОДИЧНИЙ ДАЙДЖЕСТ "НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА"

В канікулярний час, коли осінь не балує теплою погодою, педагоги НВК активно включились у методичну роботу. В понеділок - працювали над питанням самоосвіти та узгодженням його з науково-методичною проблемою школи. У вівторок всі члени педагогічного колективу мали змогу відвідати методичний дайджест під назвою "Нова українська школа".
Розпочав захід керівник закладу - директор НВК Юрій Михайлович Яблонський. У коротких тезах він виклав Закон України "Про освіту" та зробив акцент на змінах, які очікують українську школу.

/Files/images/IMG_2435.JPG /Files/images/IMG_2430.JPG /Files/images/IMG_2463.JPG

Потім роботу дайджеста продовжили заступники директора. З дев'ятьма основними кроками на шляху до впровадження Концепції Нової української школи ознайомила заступник директора з навчально-виховної роботи Зелінська Л.М. Крім того, було здійснено аналіз анкетування, що проводилось напередодні заходу, з питання готовності членів педагогічного колективу до інноваційної діяльності. Про компетентнісно орієнтовану освіту повідомила заступник директора з навчально-виховної роботи О.Г.Тананайко.


/Files/images/IMG_2467.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 555