FacebookПідписатися на RSS

Сучасні комп’ютери для школярів НВК №4

До свята Нового року учні шкіл Волині отримали подарунок – нові комп’ютери, які відповідають сучасним стандартам якості. Комплекти комп’ютерної техніки передано в опорні школи, заклади нового типу, школи, які в перспективі розглядаються як опорні та загальноосвітні навчальні заклади, на базі яких влітку 2016 року працювали мовні табори. Серед перелічених шкіл і НАША ШКОЛА - НВК №4 м. Рожище.

Нове обладнання надане Україні в рамках соціального проекту від уряду Китайської Народної Республіки.Міністерство освіти і науки України українським школам передало понад 23 тисячі комп’ютерів, у тому числі 801 – школам Волинської області. У Рожищенському НВК №4 комп'ютерний парк поповнився на 12 нових машин. Школярі та учні щиро вдячні владі за отримані машини, що допоможуть учням здобувати нові грані знань.

На ПК встановлено Ліцензійні версії операційної системи Microsoft Windows 10 Professional, Пакети офісного програмного забезпечення Microsoft Office та Антивірусне програмне забезпечення. Крім того, у комп’ютери вбудовано механізми, які дозволять контролювати їх використання у сфері освіти і науки.

/Files/images/IMG_0010.JPG

/Files/images/IMG_0014.JPG

/Files/images/IMG_0012.JPG/Files/images/IMG_0005.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 737